Hästarna

Nuvarande hästar

Elanville E (Ville)

Ville köpte jag 2012. Han har tidigare tävlat upp till 115 cm felfritt och startat 120 cm. Våran resa började på 90 och 1 meter och vi tävlade på dessa höjder och började planera framåt när en skada i benet i Maj 2013 satte stopp. Efter ytterligare turer och en hjärnskakning på mig så var vi igång igen i Mars 2014,efter 10 månader. Vi började om igen på låg höjd och under 2014 så jobbade vi endast på att hitta tillbaka till varandra. Under 2015 så var målet att debutera 105 och eventuellt även 110 cm. Detta var något vi lyckades med. Det långsiktiga målet är Falsterbo och tour of amateurs.
 


Jolita
Jolita är en foderhäst som jag fick hem 2006. En otroligt fet och stel häst som knappt orkade fatta galopp. Efter ett tag så hade hon blivit jättefin och jag upptäckte att hon var duktig på att hoppa. Problemet var att hon vägrade åka transport men efter lite träning så gick det bra. Började att ha med henne på lektionerna på klubben och så småningom började vi vara med på clear rounder på 50 cm. Till slut så kom vi upp till 1 meter. I Januari 2010 så gjorde vi våran första lokala start tillsammans. Ett par år senare så avslutade hon sin tävlingskarriär med att vara felfri i sina sista starter. Hon är nu en pigg pensionär som skuttar ut på rundor i skogen.
 

Tingeling
Tingeling är min första häst som jag fick av morfar när jag var 1 år gammal. Även Tingeling var då 1 år gammal och jag bestämde tidigt att vi aldrig skulle skiljas åt förän hon blir gammal och dålig. Det håller än idag och hon är idag utlånad på foder till en liten familj. Jag står som ägare och hon har det superbra.Tidigare hästar

Wangari (Greta)
Greta köptes 2010. Jag hade växt ur Jolita hoppmässigt och behövde en större häst. Greta var väldigt snäll men i perioder var hon osäker i hoppningen. Vi fick många fina rundor och rosetter men i det långa loppet så höll det inte i hoppningen. 2013 såldes hon.Leo
Leo var en B-ponny som jag fick låna när jag var yngre. Egentligen var jag lite för lång men under den perioden jag hade honom så gjorde det inte så mycket. Han lärde mig mycket,speciellt inom hoppningen. Antan (Ante)

Ante var en travare som hade gått på travet innan. Han var väldigt snäll men pigg. På honom kunde man träna lite ridning och vi hoppade även lite små hinder.

Facing the future (Fille)
Fille fick jag tävla några tävlingar på under 2011. Det blev fina rundor och så nära men tyvärr ingen placering.