Vårt team

Hästtandläkare

En förutsättning för att lyckas är att tänderna är helt i ordning. Sedan snart ett år tillbaka så anlitar jag Torbjörn i Söderköping. Han raspar inte på vanligt sätt utan använder sig av slipning istället. Torbjörn är en av landets bästa och har även varit utanlands och föreläst.

Veterinär

Som mina så kallade "husveterinärer" vid lättare skador och vaccinationer så använder jag veterinärerna i Ekby utanför Mariestad. Vid allvarligare skador så anlitar jag Husaby hästklinik utanför Götene. 

Hovslagare

Som hovslagare använder jag sedan en tid tillbaka Tobias Nilsson. Han är utbildat på Bys i Skara och har fått flera diplom och utmärkelser. Han är även aktiv och tävlar i hovslageri och har vunnit fina priser. Han är även tillbaka på Bys på deltid,denna gången som lärare.

Tobias använder sig av varmskoning, vilket jag tycker är väldigt bra. När skon läggs på hoven så bränns bakterier bort och skon kan formas för ännu bättre passform. 

Tränare

Sedan ca 1,5 år så tränar jag för Amanda Staam i markarbete och hoppning. Amanda tävlar själv främst i fälttävlan men även i hoppning och dressyr separat. Amanda har under åren tillhört juniorlandslaget i fälttävlan, ridit och tagit medalj i lag-SM samt tagit NM-guld i lag och EM-brons i lag som young rider.